New-Paradigm-Multi-Dimensional-Transformation (Shamballa)  

Spirituele en psychologische begeleiding - Personal Coaching

LeNormand Kaartlegging - Meditatie

 

Workshops: New-Paradigm MDT Basic, Teacher , 13D

Werken met (Lemurische) Kristallen - Schedels -

Cursussen: Channelen - LeNormand Kaartleggen

 

Spirituele Praktijk
Hands-ON - Satori
Innerlijke Vrede

LeNORMAND KAART LEES CURSUS

Altijd al willen weten hoe dat gaat? Kaartlezen? Nu krijg je de gelegenheid om het zelf te leren.

De LeNormand kaartenset bestaat uit 36 kaarten. Ieder met een eigen betekenis. In combinatie met elkaar vormen ze een verhaal. De duiding is altijd heel praktisch, zodat je direct weet wat er gaande is of staat te gebeuren.

Tijdens een cursus LeNormand kaarten leer je de beginselen van het kaartleggen en lezen. Bij mij leer je de kaarten intuïtief te lezen. Dat wil zeggen dat je de kaarten leert te ‘voelen’ en contact te maken met je hogere Zelf en gidsen. Uiteraard leer je de betekenis van de afzonderlijke kaarten, maar ook de betekenis is combinaties van 2 of 3 kaarten bij elkaar. Verder leer je een basislegging te doen en deze te overzien en te duiden. Deze basislegging is eenvoudig, maar voor alle vragen te gebruiken.

De cursus is totaal praktijk gericht. Uiteraard krijg je bij de cursus een LeNormand kaartspel (als je dit nog niet hebt) een uitgebreide cursusmap en een certificaat.

 

GROEPSVERBAND OF PRIVÉ

De cursus bestaat uit 3 lessen van ± 2,5 uur privé en eventueel in een kleine groep. De privé lessen worden precies afgestemd op de behoefte en al aanwezige kennis. Indien de voorkeur gegeven wordt aan een groep dan bestaat deze uit maximaal 3 personen, zodat er voldoende gelegenheid is tot het stellen van vragen en om te oefenen. Wanneer je de basiscursus hebt gevolgd kun je eventueel een cursus voor gevorderden volgen. De vervolgcursus wordt op maat gemaakt en sluit aan op je al aanwezige kennis, ontwikkeling en vragen. De tijden van de cursus worden in overleg met de cursist(en) vastgesteld.

Voor verdere vragen of aanmelding kan je me bellen of een e
mail sturen.